Cafeborde

Viser alle 14 resultater

At skabe den rette stemning med cafeborde

køb cafeborde

cafeborde

Se vores store udvalg af prisvenlige cafeborde

Der er mange ting, der gør en café til noget særligt. Først og fremmest er beliggenheden vigtig, for det skal være et sted, hvor mange mennesker kommer forbi hver eneste dag. Men beliggenheden er ikke alt, det der serveres og indretningen betyder lige så meget.

Alle dem, der går forbi ude på gaden, og som måske kigger efter et sted at få en kop kaffe, noget at spise eller noget helt tredje, bliver lokket af en spændende indretning. Den kan være hyggelig og romantisk, den kan være rå og industriel, den kan være enkel og nordisk, men temaet skal være gennemført.

Med gode cafeborde og behagelige stole og bænke, er basen for indretningen skabt, og det, at der er plads til at sidde og spise, drikke og hygge sig, giver mange og glade kunder.

Vælg kvalitet og økonomi

Hvad enten de skal flyttes meget rundt eller ej, så er kvaliteten af alt det, du vælger til din café af stor betydning. Det samme er prisen. Som med så meget andet findes cafeborde og alt andet interiør til cafeer i alle kvaliteter.

Hos os finder du ikke kun møbler til restaurationsbranchen i en rigtig god kvalitet, du finder dem også til rigtig gode priser. Du kan skabe den indretning, du måtte ønske dig, uden udskrivningen blive for stor. Vi har også andet end bare cafeborde, hos os finder du også restaurantborde, barborde og meget andet.

De to ting kombinerer vi med en lynhurtig levering, uanset om du skal bruge et par enkelte nye borde til din bar, eller om du skal have skiftet det hele ud og skabe en helt ny type af café.

Gør det nemt for dig selv som indehaver

At drive en god café er samtidig at gøre det nemt for sig selv. En indretning, hvor det er nemt for alle gæster og ansatte at bevæge sig rundt giver ikke kun luft, men giver gæsterne privatliv og de ansatte let adgang til at passe deres arbejde.

Det gælder også de lige så vigtige arbejdsopgaver som oprydning og rengøring, hvor valget af cafeborde har en lige så stor betydning. Det er altid vigtigt, at de er lette at tørre af, men har du udendørsservering i sommerhalvåret, så kan det også være vigtigt med møbler, der nemt kan lyttes ind og ud, eller møbler, der kan stables.

Ved at gøre arbejdet nemt for dig selv og dine ansatte, kan I alle bruge den overskydende tid på vigtigere arbejdsområder. Det kan være kundebetjening, madlavning eller andet.