Om os

Restaurantmøbler Nu sælger nye møbler til restauranter, hoteller, barer, caféer og konferencefaciliteter. Vi bestræber os på at tilbyde markedets bedste kvalitet. Til priser, som aldrig sprænger dit budget.

Restaurantmøbler Nu leverer møbler til alle brancher og offentlige miljøer. Vi har et bredt sortiment og matcher dine behov uanset hvilke møbler, du leder efter. Vi har møbler til inden- eller udendørs brug og møbler i design, som skal matche dit øvrige interiør. Det kan fx være:

• Restaurantmøbler i høj kvalitet til enhver type af restaurant. Borde, stole, sofaer og meget mere.
• Cafémøbler til både inde- og udeservering, når der er behov for møbler, der kan modstå det omskiftelige nordiske vejr.
• Konference-faciliteter med behov for stilrene kvalitetsmøbler, som både komfort- og designmæssigt skal leve op til høje krav.
• Loungemøbler til det afslappede miljø. Møbler som indbyder til at sætte sig ned og koble af i behagelige liv
• Barstole og barborde i slidstærke kvalitetsmaterialer.
• Møbler til fest, banquet og selskaber. Uanset om du er hotelvirksomhed eller privatperson, som skal afholde det store arrangement, kan du hos Restaurantmøbler Nu finde de møbler, som passer til begivenheden – både når du skal ramme den rigtige stil eller har ønsker til specielle farvekombinationer.
• Har du specielle ønsker eller behov? Så tøv ikke med at spørge vores eksperter, som altid står klar med rådgivning og ekspertise.

Restaurantmøbler Nu går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor samarbejder vi med anerkendte og respekterede møbelfabrikker i EU, og i vores sortiment finder du et bredt udvalg af møbler og andet udstyr fra de førende brands.

Høj kvalitet, stort udvalg, lave priser og kampagnetilbud er hjørnestene hos Restaurantmøbler Nu. Men for os er det lige så afgørende, at vores service holder samme høje niveau som vores produkter.

Derfor tilbyder vi salg og support i alle nordiske lande, og du har altid muligheden for at få fat i vores professionelle og vidende personale, der har stor erfaring med møbeldesign og et indgående kendskab til vilkårene i netop din branche. Restaurantmøbler Nu har åbent syv dage om ugen, og vi bestræber os på at kunne tilbyde 100 procent service.

Og der er en god grund til, at vi hedder Restaurantmøbler Nu. 70 procent af leverancerne sendes direkte fra vores eget lager, hvilket giver dig sikkerhed for hurtig og problemfri levering af dine møbler.

Hos Restaurantmøbler Nu ønsker vi, at betalingen skal være hurtig og ukompliceret. Derfor kan du via Restaurantmøbler Nu få rentefri finansiering uden indblanding af dyre banker og finansieringsselskaber.