Cafemøbler

Cafestole

Cafeborde

Cafesofaer

Modulsofaer

Cafe lænestole

Bordplader

Bordunderstel

Hotelstole

Stabelstole

Plaststole

Puffer / Bænke

Giv din café et personligt præg

køb cafemøbler

cafemøbler

Vi tilbyder et stort udvalg af cafemøbler

Cafekulturen har længe været en del af bybilledet i de store såvel som mindre danske byer, da det er en måde at tage en pause fra hverdagens stress jag for at nyde en god kop kaffe i venners lag. At have en lille café med et personligt præg kan være som balsam for sjælen for dig som ejer men i lige så høj grad for dine gæster, som har fundet en unik oase perfekt til afslapning. Derfor er det også vigtigt, at møblementet er i tråd med det samlede indtryk, så man giver sine gæster lysten til at komme flere gange. At finde de rigtige cafemøbler behøver ikke at være så svært, og ofte er det faktisk en meget underholdende og kreativ proces at udvælge de helt rigtige møbler for at opnå en hyggelig indretning.

Hos os finder du et stort udvalg af cafestole, cafeborde, cafesofaer og mange andre møbler, så du kan sætte et personligt præg på din café. Uanset hvor simpel eller avanceret du vil have din indretning, garanterer vi, at du i vores sortiment finder møbler, der passer perfekt ind i din café. Vi kan også hjælpe dig gennem købsprocessen, og vores medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, da vi har stor erfaring fra vores kunders forskellige virksomheder – og erfaring giver viden!

Cafemøbler til alle årstider

Man skal tage hensyn til mange aspekter, når man vælger at åbne en café. Det er blandt andet vigtigt, at cafemøblerne er holdbare og stabile, da de generelt bruges mere end restaurantmøbler. Ofte vil man som caféejer benytte det gode vejr og høje temperaturer om sommeren og foråret til at tilbyde sine gæster udendørsservering, hvilket stiller store krav til dine cafemøbler. Derfor tilbyder vi også nogle af markedets bedste og mest slidstærke cafemøbler, som er perfekt egnede til både indendørs og udendørs brug. Vores stole er nemme at stable og borde er lette at flytte rundt på, så du kan med lethed flytte alle møblerne indendøre ved lukketid.

Vi stræber efter at tilbyde prisvenlige kvalitetsmøbler med hurtig leveringstid, da vi er klar over, at økonomi er et vigtigt element for at skabe en succesfuld forretning. Derudover sørger vi altid for at levere dine nyindkøbte med det samme, da vi forstår vigtigheden af, at du som cafeejer skal reagere hurtigt for at imødekomme dine gæsters behov i forbindelse med indretningen.

Sommer og forår er lig med udendørsservering.